Músics d’arreu de la comarca participen en la Mostra Artística i Musical de Sils

L’Associació Recreativa i Cultural La Laguna de Sils ha organitzat, aquest diumenge, la 4a Mostra Artística i Musical amb la participació de l’Escola municipal de Santa Coloma de Farners, Eduard Oliva, Afra Camós i l’Escola Municipal de Música de Vidreres i Sils.

 

La vetllada, que han presentat Laura Soliva i Francesc Oliva, s’ha emmarcat dins dels actes que fa la població a favor de La Marató de TV3.

L’Escola Municipal Josep Carbó de Santa Coloma de Farners ha presentat la seva secció de corda “Punt i Corda” formada per les violinistes Maria Argimon, Júlia Codina i Marta Noguera; Mariona Esteve i Mariona Bota al piano, Conrad Sánchez en el contrabaix, l’acompanyament al piano del director del centre, Francesc Alsina, i la direcció de Neus Coberta.

Eduard Oliva ha interpretat diferents peces a la bateria. Estudiant de l’Escola de Música de Maçanet de la Selva, combina els seus estudis de bateria amb els de guitarra elèctrica.

Afra Camós, estudiant de viola i cant en el Conservatori Isaac Albéniz de Girona, ha cantat sola i acompanyada de la seva professora i soprano, Carmen Rodríguez, així com la professora i pianista, Ekaterina Gagkaeva. 

I l’Escola Municipal de Música de Sils ha participat en la mostra amb els alumnes de l’Escola de Sils, Miriam Morrueco i Emma Payàs al piano, Tània Tortolas a la veu, Mar Olmos al piano, Joan Boada a la bateria, Fiona Doncaster al piano, Eduard Martínez al piano, Dylan Doncaster a la guitarra i sota la direcció de les professores, Dènia Guerra i Elena Babenkova.

Durant l’acte també s’ha sortejat una espatlla de pernil i la mostra s'ha clos amb un petit refrigeri.
La recaptació de l'acte d'aquest diumenge se sumarà en els 1.820 euros que es van aconseguir, la setmana passada, amb la celebració d'un dinar i el Gran Joc Solidari. El pròxim dissabte també es farà una sessió de Playback per recollir més diners que es destinaran en el marcador de la Marató de TV3 que tindrà lloc el 16 de desembre i es dedicarà a la lluita contra el Càncer.

 

 

4a mostra artistica musical sils

Imatge