La Domus Sent Soví tanca els tallers de tardor amb "Cuina de Nadal"

La Domus Sent Soví , el Centre Gastronòmic d’Hostalric, ha tancat aquest dissabte el cicle de tallers de cuina que ha organitzat aquesta tardor. El taller “Cuina de Nadal a casa” a càrrec de l’Iván Plaza ha estat l’encarregat de posar punt i final al conjunt de quatre tallers que s’han celebrat durant els mesos d’octubre, novembre i desembre.

Els assistents al taller “Cuina de Nadal a casa” han pogut conèixer quins són els aliments més utilitzats en la cuina catalana durant l’època de Nadal. De la mà d’Iván Plaza també han elaborat un menú complert amb diferents tipus de coccions, aliments de temporada, productes de la comarca i productes dolços i salats.

La Domus Sent Soví  prepara un seguit de tallers d’hivern. Ja estan programats el taller “Menús energètics d’hivern” amb el cuiner i professor de cuina saludable i terapèutica Alf Mota i que tindrà lloc el 26 de gener. S’ensenyarà a organitzar menús setmanals amb aliments de temporada per assolir plenitud energètica, nutricional i terapèutica. El següent taller programat serà el 9 de febrer sota el títol “Aprenem a fer pizza” que anirà a càrrec de Can Llach.  

 

 Taller nadal domus

  Imatge