La Sala d'Actes de Riudellots celebra el seu 10è aniversari

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest diumenge el 10è aniversari de la Sala d’Actes.  Amb una activitat escènica continuada durant tots aquests anys l’equipament s’ha convertit en tot un referent cultural del  municipi. Més d’un centenar d’actes celebrats és el balanç d’aquests deu anys de la Sala.

La Sala d’Actes compta amb 144 butaques fixes i una platea i escenari completament adaptat a persones amb problemes de mobilitat. L’alcaldessa de Riudellots, Montserrat Roura, la regidora de Cultura, Cristina Pineda i el director del teatre de Riudellots, Nando Massaneda han dirigit unes paraules al públic assistent per tal de commemorar el desè aniversari de la Sala d’Actes. Representacions com la dels Pastorets, que d’aquí ben poc arribarà a les vuit edicions, són algunes de les múltiples obres que es poden veure a la Sala d’Actes.

Per commemorar el 10è aniversari de la Sala d’Acte s’ha representat l’espectacle “Bona nit benparits!”  de Fel Faixedas . Es tracta del primer projecte en solitari de l’actor i humorista d’Arbúcies. Humor, música i reflexió són els principals ingredients de l’espectacle, que des de la seva estrena fa més d’un any ha aconseguit un gran èxit de públic.  

 

 

 10 anys sala dactes riudellots

  Imatge