Els més joves de Riells i Viabrea gaudeixen d’un matí d’activitats de Nadal

Els infants i joves de Riells i Viabrea han gaudit al màxim dels tallers, activitats i jocs de Nadal que s’han fet, aquest dissabte, en el Centre Cultural Can Plana del municipi.

El casal nadalenc ha començat a dos quarts de deu del matí i s’ha allargat fins al migdia.

S’ha fet un taller de decoració nadalenca on els participants han pogut decorar amb diferents materials i motius nadalencs uns arbres de Nadal de fusta o dibuixos.

A mig matí, la mainada ha pogut recuperar forces amb un bon esmorzar a base d’entrepans i begudes. L’esmorzar s’ha servit en el pati del Centre Cultural mentre que les activitats s’han fet a l’interior de l’equipament.

Per facilitar l’arribada de les famílies fins al casal, el consistori també ha posat a disposició de grans i petits un servei de trenet amb parades a l’Ajuntament, la Plaça del Mercat, l’Escoleta i el mateix Centre Cultural Can Plana.

Al migdia, ha arribat un patge acompanyat d’un seguici reial per recollir els desitjos dels més petits per fer-los arribar a Melcior, Gaspar i Baltasar. La comitiva de ses majestats ha arribat amb trenet i la recepció s’ha fet en el pati de l’equipament. Tots els nens i nenes han pogut lliurar la seva carta en el patge o explicar-li els seus desitjos. El patge ha obsequiat a cada criatura amb un grapat de caramels.

Diferents entitats del municipi i la comarca també s’han implicat en la celebració de l’esdeveniment.

 

 

  Imatge