Els Pastorets es representen per segon any consecutiu a Sant Coloma

La companyia teatral, SaliJ3, i l’escola de dansa D’Art Dansa, totes dues de Santa Coloma de Farners han representat, per segon any consecutiu, Els Pastorets de Nadal a l’Auditori colomenc amb l’assistència de moltes famílies de la població i d’arreu de la comarca.

Els dimonis i àngels, en Lluquet i en Rovelló, tota mena de vilatans i altres personatges que apareixen a la història de Josep Maria Folch i Torres han tornat a cobrar vida gràcies a la magnífica interpretació d’actors i actrius així com la gran feina que fa l’equip de tramoia, vestuari, música i maquillatge per dotar la representació d’un gran realisme.

La producció colomenca es va estrenar l’any 2017, després d’uns quants anys de no fer-se Pastorets en el municipi, i és una adaptació del text de Folch i Torres, sota la direcció de Juan Serrano, amb una durada de l’espectacle d’una hora i mitja.

Enguany s’han incorporat alguns canvis per millorar la posada en escena.

Aquest Nadal s’han fet 3 representacions, igual que l’any 2017. Enguany els dies 23, 29 i 30 de desembre. El preu de l’entrada valia 10 euros.