Els Cantaires de Farners i Quim Torra, premis La Falç 2018

Els Cantaires de Farners i el president de la Generalitat de Catalunya, Quim Torra han rebut el premi La Falç a la Constància i el premi La Falç a la projecció exterior, respectivament. Es tracta dels guardons que atorga la revista Ressò de Sta. Coloma de Farners.

El jurat d’aquests premis el constitueix l’anomenat Consell de Savis, format per totes aquelles persones que en un moment o altre han format part de la història del Ressò. En un acte celebrat aquest divendres a l’Auditori la publicació de Farners ha celebrat l’onzena edició dels premis i el 50è aniversari de la revista. Abans de fer entrega dels guardons Francesc Solà, coordinador editorial ha mantingut una xerrada amb el president de la Generalitat, Quim Torra. Tot seguit s’ha fet entrega de La Falç a la Constància als Cantaires de Farners, una entitat amb més de cent anys d’història. El premi s’atorga a persones, empreses o entitats que de forma desinteressada han ajudat a potenciar el teixit social colomenc.

El premi La Falç a la projecció exterior  atorgat a persones, empreses o entitats que amb la seva tasca han donat a conèixer Santa Coloma arreu ha estat pel president de la Generalitat Quim Torra, que ha rebut el premi de mans de l’alcalde de Sta. Coloma de Farners, Joan Martí.

El punt i final a l’acte l’han posat els Cantaires de Farners amb la interpretació dels Segadors.

 

 

 premis XI la falE

  Imatge