Nil Perujo realitza un gran mural dedicat a Remedios Varo

12 per 12 metres. Aquestes són les mides del gran mural realitzat per l’artista anglesenc Nil Perujo. Situada al carrer de les fàbriques d’Anglès l’obra és un homenatge a Remedios Varo pintora surrealista mexicana nascuda al mateix carrer on s’ubica el mural.

El projecte de Nil Perujo va ser seleccionat a la "Borsa de projectes culturals-creatius de la comarca" en el marc del programa impulsat pel Consell Comarcal de la Selva CONNECTANT TALENT CREATIU I TERRITORI. Des de l’inici, Nil Perujo va tenir clar quin seria el lloc on dur a terme la seva obra.

 El programa que ha fet possible la creació del mural té com a finalitat incorporar el talent del sector cultural-creatiu als projectes de desenvolupament local de la comarca de la Selva amb la millora de la professionalització del sector, la creació de xarxa de col·laboració entre els agents i la generació de nous projectes o productes que millorin la oferta cultural-creativa al territori. El mural de gran format recull l’univers visual de l’artista Remedios Varo i està farcit de referències i símbols utilitzats per l’artista mexicana.

Es tracta de la primera obra de gran format que realitza Nil Perujo. L’artista d’Anglès compta amb una vintena de premis en el seu currículum, on destaca la Medalla d’Or del “Curso de Pintores Pensionados de la Real Academia de Historia y Arte de San Quirce”. Ha participat en exposicions individuals i col·lectives, trenta en total, arreu de Catalunya i del País Valencià i a les ciutats de Saragossa i Segòvia.

 

 

 mural nil perujoE

  Imatge