Riudellots viu la seva nit més màgica amb l'arribada dels Reis d'Orient

Ses Majestats els Reis d’Orient han arribat aquesta nit a Riudellots de la Selva acompanyats pels seus patges i prop d’un centenar de persones que han format part de la comitiva reial que ha acompanyat els Tres Reis d’Orient durant la cavalcada a Riudellots.

El recorregut de Ses Majestats s’ha iniciat a l’Avinguda Països Catalans on els primers nens i nenes ja els esperaven ansiosos. A dalt de les seves carrosses els tres Reis d’Orient i els seus patges no han parat de repartir caramels sens gluten. La comitiva s’ha dirigit fins a l’encreuament de la carretera C-25, per enllaçar amb la Baixada de les Acàcies i el carrer Major. Al arribar a la plaça de l’Església els Reis d’Orient han estat rebuts per Montserrat Roura, alcaldessa de Riudellots de la Selva i els regidors i regidores del consistori. Tot seguit, des del balcó de la Casa de Cultura, Montserrat Roura ha donat la benvinguda als Reis d’Orient i els hi ha fet entrega de la clau que obre totes les portes de les cases de Riudellots per tal de què Ses Majestats puguin distribuir tots els regals en la nit més màgica del municipi.

Una plaça plena a vessar ha rebut a Ses Majestats els Reis d’Orient que han ocupat els seus llocs per rebre els nens i nenes que s’han apropat fins a ells per fer-los-hi arribar les seves cartes i peticions.

A Ses Majestats els Reis d’Orient els espera una llarga nit de feina. A hores d’ara ja estan visitant totes les cases per fer realitat els desitjos de petits i grans.

 

 

 cavalcada reis riudellotsE

  Imatge