Els Reis omplen de màgia i il·lusió Riells i Viabrea

Melcior, Gaspar i Baltasar han arribat, aquest dissabte al vespre, carregats d’il·lusió, màgia i regals a Riells i Viabrea.

Acompanyats del seu seguici reial, Ses Majestats han arribat en tren a les sis de la tarda. Des de feina estona, l’estació de tren ja era plena de famílies del municipi i molta mainada que volien rebre en els Reis.

La nit més màgica de l’any ha començat una estona abans de l’arribada dels Mags. 

A primera hora de la tarda a la Casa de Cultura de Can Plana, un grup de nens i nenes s’han disfressat de dimonis i àngels per sumar-se a la desfilada reial i acompanyar a tota la comitiva dels Reis durant la seva estada en el municipi.

A les sis, tothom ja estava a punt a l’Estació de Tren. Melcior, Gaspar i Baltasar, cansats pel llarg viatge que han fet un any més des de l’Orient però molt feliços de poder tornar a la població com cada 5 de gener, han saludat a petits i grans i han pujat a les seves carrosses per començar la desfilada reial.

Els Reis han desfilat pels carrers Dr. Simón, la Crta. GI 552, carrers Santa Fe, Major, Riells i l’Avinguda Can Salvà. Durant el recorregut, ple de nens i nenes amb els seus fanalets i cantant la tradicional cançó d’anar a esperar els Reis, Ses Majestats han llençat molts de caramels i recollit alguna carta d’última hora.

Un cop a la Plaça de la Vila, s’han llençat focs artificials i la música del grup de batucada de l’Escola Güell de la població ha conduït el seguici reial fins al Pavelló on les autoritats locals han donat la benvinguda a Ses Majestats i han lliurat en els Reis la clau de la vila per entrar a totes les cases.

Tot seguit, Ses Majestats han escoltat personalment els desitjos de cadascun dels nens i nenes que han volgut saludar-los i han entregat a cada criatura una carmanyola amb llaminadures dins. També s’ha repartit xocolata amb melindros.

El Club Riells també ha participat en l’organització de l’esdeveniment.

 

 

 cavalcada riellsE

  Imatge