El FC Racing Blanenc presenta tots els seus equips

El Futbol Club Racing Blanenc ha presentat aquest divendres a Can Borell tots els seus equips. Un per un, els gairebé 200 nens i nenes del club han desfilat davant de pares i mares. Actualment, el Racing Blanenc compta amb 14 equips, dels quals 13 competeixen a la Federació Catalana i un a la lliga comarcal.

El club de Blanes té 31 anys d’història i una filosofia encarada a la formació de joves esportistes. Des del Racing Blanenc s’aposta per continuar dotant de valors als jugadors i jugadores del club.

El Racing Blanenc compta amb 2 prebenjamins, 4 benjamins, 1 benjamí femení , 5 alevins i 1 juvenil. L’escoleta del club ha estat l’encarregada de posar el punt i final a la presentació dels equips del Racing Blanenc. Fa dos mesos es van produir canvis en la junta del club que han portat a Fran Serrano a presidir el Racing Blanenc. Serrano ha dirigit unes paraules al públic assistent recordant la importància de la formació dels i les futbolistes del club.  Tot seguit s’ha fet una fotografia de grup per immortalitzar els membres de l’equip tècnic i els jugadors i jugadores d’aquesta temporada. El Racing Blanenc forma part de la nombrosa oferta futbolística de Blanes.

La presentació dels equips del Racing Blanenc ha finalitzat amb uns partits d’exhibició dels més petits i del benjamí femení.

 

 

 presentacio equips racing blanencE

  Imatge