La Biblioteca de Blanes tanca les activitats de Nadal amb el mag Igor

La Sala Bolaño de la Biblioteca Comarcal de Blanes s’ha omplert de gom a gom aquest divendres gràcies a l’espectacle “Tarda nadalenca de màgia” a càrrec del mag Igor. Per tercer any la Biblioteca ha organitzat aquesta activitat que compta amb una gran acollida per part del públic.

El mag Igor ha desplegat tota una sèrie de trucs que han fet les delícies de petits i grans. Amb la col·laboració del públic el mag Igor ha fet gala d’una gran habilitat i sentit de l’humor.  L’espectacle compta amb una elaborada posada en escena.

El mag Igor ha realitzat nombrosos espectacles i tallers a la Biblioteca Comarcal de Blanes,  i amb l’actuació d’aquest divendres ha posat el punt i final a les activitats programades durant el Nadal. La passió per la màgia va néixer en el mag Igor de ben petit.

Una de les properes actuacions del mag Igor serà el proper diumenge dia 3 de febrer en motiu del Dia Internacional de l’Alzheimer convidat per la Fundació Maragall. Al finalitzar l’espectacle a la Biblioteca el públic assistent s’ha pogut apropar al mag perquè li signés l’entrada.

 

 

 espectacle mag i gorE

  Imatge