La directora general de Joventut visita l'Oficina Jove de la Selva

La directora general de Joventut de la Generalitat de Catalunya, Norma Pujol, ha visitat aquest dijous l’Oficina Jove de la Selva. Durant l’any 2018, l’Oficina Jove ha registrat un total de 4.130 consultes a joves de 16 a 35 anys de la comarca de la Selva: això representa un deu per cent més respecte de l’any anterior.

D’aquest total, destaquen les 256 atencions individualitzades del servei d’orientació laboral i els 101 joves del projecte Brigada Jove que han participat a les formacions realitzades per l’Oficina Jove.El president del Consell Comarcal, Salvador Balliu, i el conseller de Joventut, Joan Antoni Hervias, juntament amb els tècnics de l'Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva han rebut a la directora General de Joventut. Norma Pujol ha conegut el funcionament de l'Oficina i quines són les polítiques que s’estan portant a terme. A la trobada amb la directora general de Joventut també hi ha participat  l’alcalde de Santa Coloma de Farners, Joan Martí.

L’Oficina Jove del Consell Comarcal de la Selva s’ha convertit en un recurs de referència per als i les joves de la comarca i es marca com a objectius per aquest 2019 mantenir les línies d’actuació estratègiques de l’any anterior i continuar augmentant la presència als instituts.

 

 

 visita directora general joventutE

  Imatge