L'empresa ROLLGI, millor iniciativa emprenedora La Selva 2018

El Consell Comarcal de la Selva ha distingit l'empresa ROLLGI amb el Premi a la Millor Iniciativa Emprenedora La Selva 2018. El guardó reconeix la tasca que han portat a terme els emprenedors Carles Artigas i Arnau Boix.

L'acte ha tingut lloc aquest dimarts al migdia, al Centre Eix de Negoci de Santa Coloma de Farners i ha comptat amb la presència del president del Consell Comarcal, Salvador Balliu; del conseller d'Empresa del consell, Pere Mas; de la regidora de Promoció Econòmica de l'Ajuntament de Santa Coloma de Farners, Teresa Garcia, i del director d’ El Centre Eix de Negoci, Martí Juanola.

A l’hora de fer aquesta distinció s’han tingut en compte aspectes com el caràcter innovador de la iniciativa que inclou la introducció d’una nova modalitat esportiva a la comarca com el roller ski.

El projecte també inclou la creació d’una escola de tecnificació per nens i nenes d’aquesta especialitat. El projecte aposta per promoure esport i salut de forma sostenible, i pretén implantar-se al territori a partir de potenciar valors com el contacte amb la natura.

El Consell ha distingit l’empresa de la Cellera de Ter ROLLGI com a la millor iniciativa empresarial posada en marxa durant l’any 2018 d’entre les més de 200 a les quals s’ha donat assessorament des del Servei de Creació d’Empreses d’aquest ens comarcal.

ROLLGI rebrà un pla de mentoria premium durant tot l’any 2019, amb l’objectiu d’ajudar-la a consolidar-se i créixer durant el segon any de vida. Aquest pla de mentoring inclou l’assessorament individualitzat per part d’assessors especialitzats en diferents àmbits de la gestió empresarial.

 

 

 millor iniciativa emprenedora 2018E

  Imatge