Èxit de participació al taller "Menús energètics d'hivern"

La Domus Sent Soví, el Centre Gastronòmic d’Hostalric, ha iniciat aquest cap de setmana el nou cicle de tallers de cuina d’aquest hivern. L’encarregat de donar el tret de sortida ha estat el taller “Menús energètics d’hivern” a càrrec d’Alf Mota, cuiner i professor de cuina saludable i terapèutica.

El taller ha servit per aprendre les preparacions bàsiques per assolir plenitud nutricional i energètica. Durant l’hivern el nostre cos demana plats i menús que ens proporcionin calor interna, força i concentració. A partir dels aliments que ens ofereix la natura durant aquesta època de l’any , com verdures d’arrel o cereals integrals energètics, els nombrosos participants al taller han aprés a organitzar menús setmanals. S’han preparat fins a vuit plats per entrar en calor com ara pasta o estofat. El taller ha estat tot un èxit. La propera sessió, el taller “Aprenem a fer pizza” tindrà lloc el dissabte 9 de febrer. Els assistents aprendran a fer aquest plat italià de manera artesanal i a elaborar pizzes tradicionals, del món i dolces, així com variants com la calzone. El taller anirà a càrrec de Can Llach i és imprescindible la reserva prèvia via telefònica o correu electrònic.

 

 

 

 taller domus menus enregticsE

  Imatge