TriCatSons inaugura una nova edició del cicle Arbsons

Aquest diumenge el grup TriCatSons ha donat el tret de sortida a una altra edició del cicle musical Arbsons. El trio, format per la Neus Cuberta al violí, en Francesc Alsina al piano i l’Enric Masriera al clarinet ha ofert un concert de música Klezmer.

Aquest estil és originari dels Balcans i té un fort component folklòric. TriCatSons també ha ofert un extens repertori de tangos amb obres de compositors com Astor Piazolla i de música rusa, amb temes d’autors com Txaikovski, entre d’altres. TriCatSons és una formació ben especial ja que combina violí, piano i clarinet. Després del seu pas per la Casa de Cultura de Girona, el grup s’ha mostrat satisfet d’inaugurar l’Arbsons d’enguany.

El cicle musical Arbsons s’ha consolidat a Arbúcies com una cita ineludible pels amants de la música. De febrer a març es celebraran quatre concerts a la Llar de Jubilats.

La propera cita a l’Arbsons serà el 17 de febrer amb l’actuació de l’artista local Manel Planchart, que tocarà acompanyat per Irati Garcia i Marc Anguera. La formació interpretarà el trio de Brahms i diverses peces de Mozart. El 10 de març serà el torn de l’espectacle infantil Mare Terra i el 24 de març el concert Al Dente posarà punt i final a la programació de l’Arbsons.

 

 

 tircatsons concertE

  Imatge