"Complicitats i sincronies", de Denys Blacker, a la Casa de la Paraula

Aquest dissabte ha tingut lloc a la Casa de la Paraula de Sta. Coloma de Farners la inauguració de l’exposició “Complicitats i sincronies” de l’artista Denys Blacker. Blacker és una artista multidisciplinar que s’expressa amb el dibuix, l’escultura, la ceràmica, els tèxtils i la performance, tècniques i llenguatges que combina en els seus processos creatius.

La seva trajectòria artística s’estén com un itinerari que enllaça estadis i processos diferents de creació.

L’exposició “Complicitats i sincronies” adapta el projecte que es va poder veure a la sala Bòlit de Girona l’any passat incorporant-hi obra nova. És la segona ocasió en la qual el Bòlit i la Casa de la Paraula col·laboren en un mateix projecte.

Durant la inauguració ha tingut lloc una performance a càrrec d’Ocells al cap. Després de realitzar una roda de sons el públic assistent ha hagut de consensuar una pregunta a la qual Ocells al cap ha donat resposta a través d’una performance on s’ha treballat la idea de la telepatia i la intercomunicació a través de la improvisació. “Complicitats i sincronies” es podrà visitar a la Casa de la Paraula fins el 2 de març.

 

 

 exposicio denys blackerE

  Imatge