Taller de reflexologia podal al Centre Cultural la Casa Nova

Mitjançant una sèrie d’estimulacions a determinades zones reflexes dels peus podem ajudar a relaxar i equilibrar tot l’organisme. Aquesta és la premissa del taller de reflexologia podal que s’ha començat a impartir aquest dimarts al Centre Cultural la Casa Nova de Can Plana a Riells i Viabrea.

Durant dues hores cada dimarts del mes de febrer, Enric Alzamora dotarà d’eines als assistents al taller perquè puguin començar a fer els primers passos en aquesta tècnica tant antiga i que té els seus orígens a la Xina.

El curs pretén  introduir als participants al taller en el món de la reflexologia podal i poder tractar petites dolències o reduir l’estrès a familiars, amics i coneguts.  La sessió es divideix en una part pràctica i una altra de teòrica. El curs està obert a tothom.

Està previst realitzar un segon taller introductori a la reflexologia podal per ampliar coneixements i poder aplicar la tècnica a casa. El taller de reflexologia podal forma part del conjunt d’activitats puntuals que s’organitzen durant aquest hivern al Centre Cultural la Casa Nova de Can Plana. Aquest mes de febrer també es duen a terme un curs de cuina, d’iniciació a la informàtica i un de com parlar en públic entre d’altres .

 

 

 taller reflexologiaE

  Imatge