Caldes de Malavella organitza la 1a Marxa Solidària Contra el Càncer Infantil #PELS VALENTS

754 de persones de totes les edats han participat, aquest diumenge, a la primera marxa solidària contra el càncer infantil #PELS VALENTS  que ha organitzat la Policia Local de Caldes de Malavella i el consistori caldenc.

L’objectiu de l’activitat ha estat recaptar fons per a la investigació del Càncer Infantil al nou Centre Pediàtric de Barcelona, a l’Hospital Sant Joan de Déu. Les obres del centre es van posar en marxa la tardor passada gràcies a la recaptació solidària de 30 milions d’euros.

La marxa s’ha dividit en dos recorreguts amb distàncies diferents per fer-la accessible a tothom. Els participants que s’han inscrit en el tram llarg han completat un itinerari de 9 quilòmetres mentre que els participants del traçat curt n’han fet 7.

Els participants han pagat entre 8 i 10 euros per apuntar-se, en funció de si ho feien el mateix dia de la marxa o anticipadament.

Des de l’organització es mostren molt satisfets perquè s’han superat totes les previsions.

Recordem que el compromís de Caldes de Malavella amb la construcció del nou hospital pediàtric pel tractament i la investigació del càncer infantil i la campanya #PELS VALENTS ha estat molt fort des de l’inici.

La marxa s’ha complementat amb diversos sortejos amb una vintena de premis i s’ha obsequiat a cada participant amb una samarreta commemorativa.

 

 

 E

  Imatge