La Biblioteca Municipal de Sils amplia les seves instal·lacions

Aquest divendres s’ha inaugurat la nova Biblioteca Municipal Jaume Marquès i Casanovas de Sils. L’acte ha comptat amb la presència i els parlaments del regidor Albert Miralles, de la directora de la Biblioteca Municipal, Paula Otero, de l’alcalde de Sils, Martí Nogué i de la Cap del Servei de Biblioteques de la Diputació de Girona, Elena Redó.

El creixement de la població de Sils, així com la necessitat d’ampliar els serveis de la Biblioteca han estat els principals detonants que han portat a l’Ajuntament del municipi a adquirir un nou local que quatriplica la superfície de l’antiga Biblioteca i permet oferir diferents serveis.

El Servei de Biblioteques en col·laboració amb els tècnics municipals han realitzat el projecte de remodelació per poder distribuir l’espai interior del local i dotar-lo de zones diferenciades que permeten la realització de vàries activitats alhora.

El pressupost de compra i adequació del nou espai ha estat superior als 300.000.-€ sufragats íntegrament amb fons propis del pressupost municipal. L’acte d’inauguració ha comptat amb una actuació infantil a càrrec de la companyia Animamundi, i després dels parlaments s’ha ofert un berenar als assistents.

 

 

 inauguraci biblioteca silsE

  Imatge