Cinquè aniversari del nou emplaçament de Morralla

Moralla ha celebrat el cinquè aniversari de la seva nova ubicació. Sota el títol The Big Jam Theory, es van convidar diversos músics de l'escena local per participar en una jam session per commemorar l'aniversari de Morralla.

Inicialment el Casal de Joves estava ubicat en un local de Mas Florit, però al 2009 es va haver de cercar un nou emplaçament a causa de les deficiències que patia l’equipament i les crítiques dels veïns. No va ser fins al març del 2011 que es va poder reprendre l’activitat del Morralla en el nou emplaçament on continua actualment, al polígon industrial. Aquesta ubicació ha significat un important salt qualitatiu, ja que inclou una sala per fer concerts i espectacles. El principal repte que ha hagut d’afrontar l’equip de treball ha estat recuperar el fil trencat pels dos anys d’inactivitat.

Coincidint amb el cinquè aniversari des de l'Àrea de Joventut s'ha destinat una partida per realitzar millores en els equipaments de llum i so, de manera que a partir d'ara les entitats que utilitzin la sala no hagin de pagar el lloguer dels equips.

Durant aquests cinc anys s’ha estat treballant principalment en dos fronts per dotar de contingut el servei. D’una banda, els Tallers a càrrec de grups de joves i entitats i de l'altra la Comissió de Música i Espectacles formada per joves d’entre 18 i 28 anys, que s’encarreguen de la programació musical i dels espectacles que s’allotgen a la planta baixa del local.

 

aniversarimorralla1