Primera bicicletada del projecte Rimavisi

Una trentena de persones s'han apuntat aquest dissabte a fer la bicicletada organitzada per Rimavisi, l'acrònim de Riudarenes, Maçanet, Vidreres i Sils. El projecte va néixer el setembre del 2014.

Les 10 comunitats educatives d'aquests 4 municipis es van unir per proposar als respectius Ajuntaments i al Consell Comarcal de la Selva la construcció d'un carril bici que uneixi els 10 centres educatius.

Amb aquest projecte es pretén aprofitar també per reforçar i senyalitzar els punts d'interès natural i cultural de la zona.

Amb un traçat circular de 25 quilòmetres els participants han sortit de Sils i han passat per Vallcanera, on s'han aturat per esmorzar, Vilobí i Franciac.

La bicicletada d'avui és la primera activitat que porta a terme Rimavisi per tal de dinamitzar el projecte a l'espera que s'executi. Està previst que a finals d'aquest curs escolar o principis del vinent la Diputació presenti la redacció definitiva als impulsors del projecte Rimavisi. Mentrestant, aniran organitzant activitats per promoure l'ús de la bicicleta i poder gaudir de l'entorn privilegiat dels senders de la zona.

 

 rimavisi1