Vidreres estrena la nova escola Sant Iscle, un equipament llargament reivindicat

Aquest dissabte s’han fet els actes de presentació de la nova Escola Sant Iscle, situada al costat de la Pineda d’en Masó, i que substitueix l’antic edifici del carrer Orient.

Durant tot el matí s’ha fet una jornada de portes obertes i visites a la nova escola. També hi han assistit de les autoritats locals encapçalades per l’alcalde, Jordi Camps.

El batlle ha destacat que es tracta d’un equipament llargament reivindicat per les famílies del poble perquè l’anterior edifici que es va construir fa més de cinquanta anys, malgrat les reformes que han fet diferents governs municipals per dotar-lo de més espai i modernitzar-lo, ha quedat antiquat i pateix diferents deficiències estructurals i de serveis.

L’edifici disposa de dues plantes i s’han aprofitat els dies festius del Carnaval i la Festa del Ranxo per fer el trasllat de tot el material de l’antic al nou edifici perquè les classes puguin començar aquest dilluns.

Després de superar algunes dificultats burocràtiques que van retardar una mica l’inici de les obres, l’execució de l’obra va començar el mes de setembre passat. L’edifici està format per 32 estructures modulars de 75 metres quadrats cada peça.

L’acord de finançament entre l’Ajuntament i la Generalitat de l’any passat ha permès escurçar notablement els terminis de construcció del nou centre educatiu.

Els infants d’educació infantil continuaran a l'emplaçament actual i no es mouran al nou edifici.

La jornada de portes obertes s'ha acompanyat d'un concert de la Big Band de l'escola i els parlaments de l'alcalde i la directora del centre, Dolors Iborra.

 

 

  Imatge