Èxit de la 2a Jornada d'Emprèn en femení del Centre-Eix de Negoci

El Centre-Eix de Negoci de Sta. Coloma de Farners ha celebrat aquest divendres el Dia Internacional de les Dones amb la 2a Jornada d’Emprèn en Femení. Gairebé un centenar de dones i homes han omplert la sala d’actes del Centre-Eix de Negoci.

Salvador Balliu, president del Consell Comarcal de la Selva, ha donat la benvinguda als i les assistents. Acompanyat per Joana Frigolé, dinamitzadora de la jornada, Pere Mas, conseller d’Empresa , i Teresa Garcia, regidora de Promoció Econòmica de Sta. Coloma de Farners, Salvador Balliu ha destacat el paper de les dones emprenedores.

Joana Frigolé, coach i autora del llibre “Posa llum a la teva vida” ha estat l’encarregada d’oferir la ponència:  “Liderant en femení”. Frigolé ha exposat el seu enfoc de com canviar el món des d’una perspectiva femenina.

Tot seguit ha tingut lloc una taula rodona on un seguit de dones emprenedores han pogut compartir les seves experiències. L’èxit de la 2a Jornada d’Emprèn en femení la consolida com una de les activitats de referència que organitza el Centre-Eix de Negoci de Sta. Coloma de Farners.

 

 2a jornada empren en femeniE

  Imatge