Hostalric celebra el Dia de la Dona amb un sopar

Entrants del Restaurant 4 vents, primer plat del Panxu, segon plat del Rústic Gastrobar i postre del Massinis. Aquest ha estat el menú que han pogut degustar les 300 dones que han participat al sopar reconeixement a les dones que ha tingut lloc aquest divendres al Pavelló de la zona esportiva d’Hostalric.

Les assistents han anat ocupant poc a poc els seus seients en un ambient festiu i distès. L’acte ha estat conduït per Juli Sánchez de l’entitat Hostalric és viu!, una de les associacions organitzadores del sopar reconeixement a les dones. Hostalric és viu! és una entitat que ja ha organitzat diferents actes amb un gran èxit d’assistència. Una altra de les entitats que han organitzat el sopar reconeixement a les dones ha estat Revolució Jove, un espai de reflexió i participació en clau feminista.

Durant tota la vetllada s’han celebrat diferents activitats d’animació com ara un concurs de models o un karaoke. L’Ajuntament d’Hostalric, que ha col·laborat en l’organització del sopar, ha valorat molt positivament la celebració d’aquest acte.

En un ambient lúdic diferents grups han pujat a dalt de l’escenari per cantar grans èxits de la música dels darrers anys. L’èxit d’assistència al sopar consolida aquest acte com un dels imprescindibles a Hostalric a l’hora de celebrar el Dia Internacional de les Dones.  

 

 sopar dona hostalric 2019E

  Imatge