Riells i Viabrea tanca el seu Carnaval amb la Rua de Carrosses i Comparses

12 carrosses i comparses vingudes d'arreu de la comarca de la Selva i comarques veïnes amb prop de 550 figurants han participat, aquest diumenge, a la Rua de Carnaval de Riells i Viabrea.

Les colles s'han concentrat a la Plaça del Mercat i han desfilat fins al Pavelló Municipal on s'ha celebrat el Ball de Comparses.

Cada colla ha presentat la seva coreografia davant la gran quantitat de públic que s'ha aplegat en el Pavelló. El jurat, durant l'exhibició de les coreografies i la rua, com cada any, també ha valorat aspectes com el maquillatge, la carrossa, el vestuari i l'originalitat.

L’aforament del pavelló obliga a l’Ajuntament a limitar el nombre de colles que participen en la desfilada i en el concurs, malgrat que cada any hi ha més colles que mostren el seu interès per inscriure’s a l’esdeveniment i no ho poden fer per aquesta raó.

El primer premi a la categoria de comparses, valorat amb 800 euros, ha estat per la colla Bon Rotllo, que també s’ha emportat el primer premi de carrossa, dotat amb 500 euros.

El segon premi, de comparses valorat amb 600 euros, se l’ha endut la colla Encantats, que també ha fet doblet amb el segon premi de carrossa, valorat en 400 euros.

El tercer premi de comparses, valorat amb 400 euros, ha anat a mans de la colla Tribala, que també ha aconseguit el tercer de carrossa amb un premi en metàl·lic de 300 euros.

El quart premi de comparses, valorat amb 250 euros, se l’ha emportat la colla Erase Una Vez.

El cinquè premi de comparses, valorat amb 200 euros, ha estat per la colla Les Drac’s.

El sisè premi de comparses, valorat amb 100 euros, l’ha guanyat la colla Xulos de Pineda.

El setè i vuitè premi de comparses, valorat en 75 euros cadascun, ha estat per Ja Ho Farem i l’Escola Contra Jazz, respectivament.

El premi a la millor colla local, a la categoria de carrossa i valorat en 200 euros ha quedat desert mentre que el premi a la millor colla local, a la categoria de comparsa i valorat en 200 euros, se l'ha endut la colla dels Amics de Riells.

La Rua de carrosses i comparses i la festa en el Pavelló Municipal han acomiadat el Carnaval 2019 en el municipi.

Tot seguit, els oferim un recull d'imatges de la Rua de Carnaval de Riells i Viabrea.

 

 carnaval riells i viabreaE

  Imatge