Més de 3 milions d'euros per reformar la urbanització Tourist Club

La urbanització Tourist Club de Caldes de Malavella viu aquest dies les obres que han de renovar el seu clavegueram, les voreres, l’asfaltat i l’enllumenat. Construïda fa cinquanta anys, la urbanització té un seguit de mancances i deficiències que han fet necessari tirar endavant aquest seguit de reformes.

L’aigua no és potable per excés de nitrats, no hi ha enllumenat en condicions ni depuració d’aigües. Les obres han estat subhastades per 3.283.409 euros que hauran d’assumir els veïns i veïnes, que pagaran de mitjana uns 30.000 euros per parcel·la.

Es preveu que aquestes obres durin al voltant de 18 mesos i suposin una millora substancial per les 190 persones que hi viuen. La recepció per part de l’Ajuntament de Caldes implicarà que el municipi es faci càrrec del manteniment de la urbanització.

Caldes de Malavella compta amb 7 urbanitzacions que sumen més d’11 quilòmetres de carrers asfaltats. Un cop Tourist Club es recepcioni només quedaran sense recepcionar les urbanitzacions de Malavella Parc i el Llac del Cigne.

 

 

 obres tourist clubE

  Imatge