L'espectacle infantil "Mare Terra" a l'Arbsons d'Arbúcies

Aquest diumenge el cicle musical Arbsons ha ofert al públic l’espectacle infantil “Mare Terra” de la companyia Príncep Totilau. Des de l’escenari, i combinant actors i titelles, la Clara Dalmau i en Jordi Hervàs han desgranat els orígens de la terra, la vida i l’evolució del nostre planeta.

Tot explicat d’una manera molt didàctica al seu fill encara al bressol. La companyia Príncep Totilau ja havia actuat a Arbúcies deixant molt bones sensacions.

El cicle Arbsons d’enguany ja està arribant a la seva fi. L’actuació de la companyia Príncep Totilau amb el conte “Mare Terra” ha estat el penúltim dels quatre espectacles programats en aquesta edició de l’Arbsons. La companyia de cantants Modus Operandi serà l’encarregada de posar el punt i final al cicle musical d’Arbúcies amb el seu espectacle Al Dente. Modus Operandi és una companyia de cantants amb formació operística que popularitzen la música clàssica a través de gags que reprodueixen situacions quotidianes.

L’actuació de Modus Operandi amb el seu espectacle musical Al Dente tindrà lloc el proper diumenge 24 de març a les sis de la tarda al Teatre de la Llar de jubilats d’Arbúcies.

 

 arbsons Mare TerraE

  Imatge