Confiar en els comerços i mercats setmanals del Ter-Brugent premi

“Sigues responsable i compra producte local!”. Aquest és l’eslògan de la campanya que, aquest dimecres, han presentat i posat en marxa diferents alcaldes del Ter-Brugent a Amer per incentivar a la població a comprar en els mercats setmanals i comerços locals.

A la presentació hi ha assistit, entre altres autoritats, l’alcaldessa d’Amer, Maria Rosa Vila; David Sarsanedas, alcalde de la Cellera de Ter; Marc Garcia, alcalde de Sant Julià de Llor i Bonmatí; i Jordi Terrades, gerent de l’Associació per al desenvolupament rural integral.

La campanya també s’implantarà progressivament en els municipis de Les Planes d’Hostoles, Sant Feliu de Pallerols i Anglès.

La campanya consisteix que el client que presenti 3 tiquets de compra de comerços del poble o de les parades del mercat en el seu ajuntament, rebrà d’obsequi una bossa per anar a comprar plegable.

L’acció forma part d’un projecte que inclou diferents línies de treball com la potenciació i realçar el vincle i el compromís de la xarxa de mercats i el comerç local del Ter-Brugent amb la ciutadania.

L’altra línia de treball és analitzar les noves maneres de comprar dels consumidors per adaptar-se a les seves necessitats i tendències de futur.