Hostalric incorpora una furgoneta 100% elèctrica a la seva flota de vehicles

L’Ajuntament d’Hostalric ha adquirit recentment una furgoneta 100% elèctrica. Es tracta del primer automòbil elèctric de la flota de vehicles de l’Ajuntament. El vehicle estarà al servei de les Brigades Municipals, en concret de la Brigada elèctrica.

El cost de la furgoneta ha estat de 33.000 euros. El vehicle disposa de dues places i una autonomia de 300 km. L’aposta de l’Ajuntament per renovar a poc a poc la seva flota de vehicles que utilitzen combustible fòssil per vehicles elèctrics es complementa amb iniciatives engegades ja fa uns mesos com el punt de recàrrega instal·lat al polígon industrial del municipi.

En funció del seu ús pot trigar una setmana en buidar-se la bateria de la nova furgoneta. El temps de recarrega amb la bateria totalment buida és d’unes 3 hores. L’Ajuntament té la voluntat de substituir per vehicles elèctrics aquells vehicles de la seva flota que s’hagin de retirar de circulació. El 2020 esta previst que s’hagin de substituir una altra furgoneta de la Brigada Municipal i un vehicle de la Policia Local.

 

 cotxe electric hostalricE

  Imatge