L’Escola de Música de Sils celebra el 10è aniversari amb un concert

A la vora d’un centenar d’alumnes, de diferents escoles de música de la comarca de la Selva han participat, aquest dissabte, en el concert del 10è aniversari de l’Escola de Música de Sils.

El recital ha reunit prop de vuitanta alumnes de cant coral, d’edats compreses entre els 4 i 16 anys, i una quinzena d’alumnes de big band d’entre 16 i 22 anys.

El programa ha inclòs cançons populars com “Cada dia al dematí” o “Mireu els meus ànecs”, peces tradicionals de la cultura Africana i Maorí i de grups musicals molt coneguts com Txarango o Lax’nBusto.

Els alumnes, de Sils, Vidreres i Hostalric, han actuat per grups i nivells. Primer han actuat les corals i després la Big Band, que també ha triomfat amb  temes com “Fallin” o “Street life”. Al final, instruments i veus s’han unit per interpretar la cançó “Músics de Carrer” de Txarango.

Alguns professors han acompanyat al piano a les corals o han dirigit les actuacions.

El concert d’aquest dissabte ha estat l’acte central de commemoració del desè aniversari, però al llarg de l’any, l’Escola de Música silenca organitza audicions o concerts per compartir amb les seves famílies i coneguts la passió per la música.

A més, des dels seus inicis, la seu de Sils ha anat creixent en nombre d’alumnes i oferta formativa que inclou classes de sensibilització entre infants de 4 i 5 anys, llenguatge musical i cant coral de 6 a 10 anys o cursos per aprendre a tocar el piano, la guitarra o el baix, entre altres instruments.

Des de l’Ajuntament també destaquen la importància d’aquest equipament a la població.

Recordem que l’Escola de Música de Sils forma part de la xarxa de centres de música que gestiona l’Escola Municipal de Vidreres a la comarca de la Selva.

 10e aniversari escola musica sils

  Imatge