Trànsit alternatiu per obres a la C-35, entre Hostalric, Maçanet i Tordera

Des d’aquest dilluns estan en marxa les obres al pont metàl·lic sobre la riera de Santa Coloma, a la C-35, la carretera que uneix els municipis d’Hostalric, Maçanet i Tordera. Les obres han comportat la posada en funcionament d’un pas alternatiu de vehicles al carril esquerre regulat per semàfors ja que el carril dret direcció Maçanet i Tordera ha quedat tancat per les obres.

L’itinerari alternatiu que poden fer els conductors que es necessitin desplaçar entre els dos municipis és a través de la carretera BV-5122 o bé per l’autopista AP-7, entre les sortides d’Hostalric i Maçanet de la Selva i a continuació per la carretera N-II fins a Tordera. Està previst que les obres tinguin una durada de 6 mesos.

El pont de ferro situat a la carretera d'Hostalric a Maçanet i Blanes que travessa la riera de Santa Coloma consta de dues grans baranes en forma de dos arcs rebaixats units amb tres embigats encreuats. El pont és originari de Granollers i data de principis del segle XX.  L’estructura va estar en servei a Granollers sobre el riu Congost fins el gener de 1939 quan va ser dinamitat per les tropes republicanes durant la retirada. La meitat va quedar intacta i l'altre destruïda. La meitat intacta va ser transportada fins a la Selva en la seva ubicació actual.

 obres pont hostalricE

  Imatge