Riudellots premia als jubilats i nounats del 2018

Un any més l’Ajuntament de Riudellots de la Selva ha lliurat els premis jubilació als veïns del municipi que, l’any 2018, s’han jubilat i els premis als pares i mares de nadons nascuts l’any passat.

Els dos actes han tingut lloc aquest dijous. Al matí a la sala de plens de l’Ajuntament de Riudellots, Montserrat Roura, alcaldessa del municipi i la regidora Carme Camps, han fet entrega dels premis jubilació. El premi consisteix en uns vals amb un valor de 100 euros per a cadascun dels beneficiaris, que podran bescanviar als establiments comercials de Riudellots per la compra de qualsevol tipus de producte o prestació de servei. Els premiats tenen fins al 28 de juny per utilitzar els vals. Aquests reconeixements s’entreguen a totes aquells persones de Riudellots que es presenten als premis i que compleixen els requisits establerts, en aquest cas haver-se jubilat durant l’any 2018. Enguany ha estat una de les edicions amb més premiats, amb un total de 12 jubilats i jubilades que han recollit un per un els vals i un diploma acreditatiu.

A la tarda, a la sala d’actes de Riudellots s’ha celebrat l’entrega de premis als nounats aquest 2018. El requisit per les famílies que volen a optar a aquests premis es estar empadronats a Riudellots com a mínim un any abans del naixement del nadó. Aquest any 14 famílies han recollit el premi, que se sumen als 1.200 euros entregats als premis jubilació.

L’Ajuntament de Riudellots concedeix aquests premis des de l’any 2004. Als reconeixements als jubilats i els nounats es sumen els premis joventut que s’entreguen durant la Festa Major i van dirigits a estudiants de Riudellots de la Selva.  

 premis jubilats i nounatsE

  Imatge