Un torneig 3x3 de rècord a Caldes de Malavella

El pavelló esportiu de Caldes de Malavella ha acollit, aquest diumenge, el torneig 3x3 de la Federació Catalana de Basquetbol amb la participació de 150 equips d’arreu de Catalunya.

Ha estat la tretzena vegada que el municipi allotja una competició 3x3 i el cinquè municipi on se celebra el torneig dins del circuit d’aquest any.

La prova també ha estat puntuable tant pel Circuit 3x3 de la federació catalana com pel Circuit de la Federació Internacional de Basquetbol 3x3.

L’objectiu del circuit és potenciar i consolidar el 3×3 com a modalitat formativa, educativa, lúdica, competitiva i integradora del bàsquet, per a totes les edats.

Una edició carregada de novetats com la incorporació del Campionat Territorial de Girona en totes les seves categories i modalitats o la instal·lació de dues pistes 3x3 FIBA en una carpa exterior per incrementar fins a catorze el nombre de pistes on es disputa el torneig.

Des del bàsquet professional també donen ple suport a esdeveniments com aquest.

El torneig s’ha complementat amb una zona lúdica renovada que, aquesta vegada, s’ha instal·lat a les pistes de tenis. 

El circuit 3x3 de la Federació Catalana de Basquetbol es va posar en marxa durant la temporada 2017-2018. Aquest any, passarà per una dotzena de seus, cinc més que a la primera edició, esperant arribar en el miler d’equips inscrits i més de 3.600 participants. La Gran Final es disputar à a Barcelona el 27 de juliol.

 

 3x3 basquet caldes malavella

  Imatge