Els Innova Ensemble porten el conte musical de "Pere i el llop" al Sona Amer

Aquest diumenge el Teatre el Casal d’Amer ha acollit una nova sessió del cicle musical Sona Amer. La sala s’ha omplert de famílies amb mainada per assistir a l’actuació que han ofert els Innova Ensemble. El quintet ha interpretat el conte musical de “Pere i el llop”, on cada personatge està representat per un instrument. 

L’obra és un dels primers contes musicals escrits i s’ha convertit en tota una referència per a tots els que s’han creat posteriorment. “Pere i el llop” va ser escrita l’any 1936 per Sergei  Prokofiev i és un dels contes musicals més interpretats, gravats i adaptats de tots els temps.

L’objectiu de l’obra es fer arribar als nens i nenes la música simfònica de manera divertida i alhora conèixer els cinc instruments del quintet de vent: el fagot, la flauta travessera, l’oboè, el clarinet i la trompa.

El Quintet de vent InNova es constitueix l'any 2008 dins el marc del InNova Ensemble, conjunt dedicat a la divulgació de la música de cambra, amb un especial interès per la Música Contemporània. Els seus joves integrants, s'han format amb els més prestigiosos professors europeus i han format part d'orquestres de renom com l'European Union Youth Orchester, Gustav Mahler Jugendorchester, Orquestra del Gran Teatre del Liceu, o Palau de les Arts Reina Sofia de València, entre d’altres.

 Amb “Pere i el llop” a càrrec de l’Innova Ensemble el Sona Amer arriba pràcticament al final de la seva tercera edició. Aquest diumenge a les set de la tarda, les Balkan Paradise Orchestra seran les encarregades de cloure la programació d’enguany, amb un concert carregat d’energia amb ritmes frenètics de tradició balcànica.

 

 innova ensemble sona amerE

  Imatge