S'obre al públic la nova plaça 1 d'octubre d'Arbúcies

La plaça 1 d’octubre d’Arbúcies ja està oberta al públic. Ubicada en un lloc emblemàtic del municipi, l’Ajuntament ha decidit batejar la nova plaça amb el nom 1 d’octubre per commemorar els fets ocorreguts durant la celebració del Referèndum per la independència de Catalunya l’1 d’octubre de 2017.

Un seguit de textos i fotografies recorden aquells intensos dies al país i Arbúcies. D’aquesta manera s’ha volgut mostrar el reconeixement públic a una sèrie de col·lectius que van fer possible el desenvolupament de la jornada.

A la plaça també s’hi poden trobar la història del Molí del Roquer, l’actual edifici de Can Delfí on s’hi instal·larà properament el nou ajuntament i una explicació de diferents punts d’interès al voltant del passeig de la Riera.

El nou espai està completament adaptat a les persones amb mobilitat reduïda i està cridat a ser un punt central en la vida social i cultural d’Arbúcies.

El mirador a la riera s’ha batejat com el mirador de can Quiquet en homenatge a l’antiga ferreteria que ocupava l’espai de la nova plaça. Ubicada en un lloc cèntric i emblemàtic d’Arbúcies la plaça 1 d’octubre serà l’accés principal al nou ajuntament.

 

 plaa 1 doctubreE

  Imatge