Regisa organitza la 19a llotja de xarcuteria

 

L'empresa Representacions i Exclusives Girona, Regisa, ha celebrat el seu 35è aniversari organitzant un any més la llotja de xarcuteria. Amb l'edició d'enguany ja són 19 les llotges celebrades.

Durant dos dies la nau situada al polígon industrial de Riudellots de la Selva ha acollit un setantena d'expositors i uns 400 clients. El volum total d'assistents ha superat el miler de persones. Regisa dedicada a la distribució d'especialitats per al món de la xarcuteria i l'hostaleria compta amb un ampli catàleg de productes. Amb la Llotja de xarcuteria es pretén guanyar proximitat amb els clients i introduir nous productes.

Les diferents especialitats que Regisa distribueix provenen d'arreu de Catalunya, com ara el foie o diversos embotits però també adquireix productes a diferents punts de l'Estat espanyol com són pernils o carns i fins i tot, d'altres països europeus. Els clients han pogut degustar in situ totes les varietats de l'ampli catàleg de productes que ofereix Regisa.

La llotja de xarcuteria ha tornat a omplir les instal·lacions de l'empresa amb centenars de clients que durant dos dies han pogut conèixer i tastar noves delícies gastronòmiques. D'aquesta manera la trobada es consolida com un bon enllaç entre productors i restauradors.

 

llotjaregisa