El 1r Ral·li Riells i Viabrea és un èxit i fa història

20 equips i vehicles han participat, aquest dissabte, en el 1r Ral·li Riells i Viabrea, el primer ral·li de regularitat amb cotxes clàssics.

La prova ha obert la Copa de les Comarques Catalanes i també ha puntuat pel  vuitè Challenge Intercomarques Regularitat Clàssics de Catalunya.

El ral·li s’ha dividit en dues etapes i un recorregut de 230 quilòmetres, 120 dels quals han estat cronometrats, és a dir, més de la meitat del recorregut.

El circuit ha travessat carreteres tancades, vies obertes al trànsit i nuclis urbans selvatans com Breda, Hostalric, Arbúcies, Sant Hilari Sacalm, Anglès i Vilobí d’Onyar o poblacions de les comarques veïnes..

Només s’ha permès la inscripció de vehicles que tinguessin una antiguitat de construcció mínim de 25 anys. Els vehicles s’han dividit en 4 classes, en funció dels equips i dispositius que portés o no cada vehicle.

Abans de la sortida, els vehicles han superat diferents controls i verificacions administratives i tècniques a la plaça de l’Ajuntament, que també ha estat el punt de sortida i arribada de la competició.

El calendari de la 1a Copa de les Comarques Catalanes inclou tres proves més arreu de Catalunya que se celebraran al llarg dels pròxims mesos.

 

 riells i viabrea 1r ralliE