Les Balkan Paradise Orchestra tanquen la 3a edició del Sona Amer

El Teatre El Casal d’Amer s’ha omplert de públic en el darrer concert de la 3a edició del Sona Amer. Les Balkan Paradise Orchestra han estat les encarregades de posar punt i final al cicle musical. La banda de Barcelona ha connectat amb el públic assistent des del primer minut amb un vigorós directe.

Des dels seus inicis les Balkan Paradise han anat confirmant, actuació rere actuació, el seu paper com a formació inusual i trencadora. El grup de fanfàrria destaca per aportar un aire fresc i alegre al panorama musical del nostre país. Des del 2015 la formació ha anat incorporant integrants fins a dia d’avui amb onze instrumentistes.

Amb formacions, experiències i influències diverses però compartint la passió per la tradició balcànica, aquestes onze dones transformen el gènere en un autèntic elixir de melodies tradicionals amb ritmes de tot el món, oferint un espectacle carregat d’energia que funciona tant en escenari com al carrer. Les Balkan Paradise han presentat el seu disc “K’ATAKA”, un recull de tot allò que les defineix i ha format part del seu projecte des dels seus inicis.

Amb un concert ple d’energia i amb un caràcter festiu les Balkan Paradise han posat el punt i final a la 3a edició del Sona Amer que s’ha caracteritzat per una major assistència de públic.

Enguany s’ha arribat a una vuitantena d’abonaments, incrementant sensiblement els de l’edició anterior. Tot i que la 3a edició del Sona Amer ha arribat al seu final queda pendent el concert d’Iwona Sobotka i Josep Surinyac que es va haver de suspendre per motius de salut. Està previst reprogramar l’actuació pel mes de juliol.

Ja s’està treballant en la 4a edició del Sona Amer que amb tant sols tres edicions ja s’ha consolidat com un dels millors cicles musicals de comarques gironines.

 

 balkan paradise sona amerE

  Imatge