La potència del "thrash metal" omple la fortalesa d'Hostalric

La fortalesa d’Hostalric ha acollit aquest passat dissabte a la nit un concert de thrash metal,  un subgènere del heavy metal que es caracteritza pel seu ritme ràpid i agressiu. Sota el títol Mosh it up la vetllada ha aplegat a tres formacions: Pánico al miedo, Siroll! i Ultrakaos.

Els seguidors i seguidores d’aquesta música han pogut gaudir de grups amb una llarga trajectòria com Pánico al miedo, creat el 2012. Els de Manlleu han ofert al públic assistent les cançons del seu treball “Formador”. Pánico al miedo ha iniciat una gira que els portarà a tocar a escenaris mítics com la sala Baroeg de Rotterdam, a Holanda.  

Amb un contingut combatiu Siroll! ha presentat el seu darrer treball “Doble o res”. En la línia dels seus treballs anteriors, “Predica el mal”, “Aniquilació” i “Més llenya!” , aquest nou àlbum cultiva un mètal que beu de grups com Pantera, Soziedad Alkoholika o Sepultura.

El concert ha servit per posar de relleu l’escena musical catalana de thrash metal. Amb l’objectiu d’oferir espais als grups que es dediquen al thrash metal i d’apostar pel talent local el concert Mosh it up a la fortalesa d’Hostalric ha servit per poder gaudir de l’actuació del grup Ultrakaos.

Després del seu concert a la fortalesa d’Hostalric els membres d’Ultrakaos es preparen per enregistrar el seu primer àlbum, que durà per títol “Isolation of an era”. La bona acollida de la primera edició del Mosh it up celebrat a Hostalric anima als seus organitzadors ha consolidar l’esdeveniment i a continuar organitzant concerts de thrash metal.    

 

 mosh it upE

  Imatge