Sta. Coloma inicia l'avaluació del Pla Local de Joventut

L’Ajuntament de Santa Coloma de Farners ha iniciat l’avaluació del Pla Local de Joventut 2017-2019. Aquest document és una eina de planificació i anàlisi de les polítiques municipals de joventut a Santa Coloma de Farners. Aquest passat dimarts al Cercle Jove s’ha dut a terme una de les primeres accions d’avaluació del Pla Local de Joventut.

Els i les joves han pogut opinar sobre les polítiques i accions dutes a terme els darrers anys, així com expressar quines són les seves necessitats.

La sessió ha servit per detectar mancances i definir línies d’acció als responsables tècnics i polítics en l’àmbit de la joventut. Tot i que els Plans Locals tenen una durada de quatre anys, el Pla Local de Joventut de Sta. Coloma es va prorrogar el 2017. En aquest any i mig d’implementació s’han dut a terme diversos programes.

L’avaluació del Pla Local de Joventut contempla un seguit d’accions tant amb grups de joves, entitats, representants polítics com a experts i professionals del municipi. Avui dijous tindrà lloc una taula amb referents i a les xarxes socials es pot respondre un formulari on-line sobre els diferents eixos en què es basa el Pla Local de Joventut.

 

 avaluaci pla local joventut sta colomaE

  Imatge