Cap de setmana d’estrena teatral i comèdia a Riudellots de la Selva

La companyia Teatrerus de Riudellots de la Selva ha estrenat, aquest cap de setmana, Autoescola de Sonats i Ball d’Embolics.

Autoescola de Sonats són les aventures i desventures de tres iaies i un avi que es volen treure el carnet de conduir. El propietari de l’autoescola ha d’impartir les classes ell mateix perquè tots els professors li pleguen i els alumnes estan tots sonats.

D’altra banda, Ball d’Embolics transcorre en una Festa Major, organitzada pel Casino del poble. Un vodevil carregat d’humor amb notes de tragicomèdia on s’encadenen una sèrie d’embolics i siderals entre personatges molt diversos. El públic ha passat una molt bona estona amb la representació on s’enllacen petits relats com dues dones que es dediquen a empaitar homes, un home que conviu amb molts de gossos o un tiet i una tieta i una noia de poble i un noi de Barcelona. 

A la representació, hi apareixen un elenc de dotze actors i actrius. També hi ha un equip de col·laboradors. La direcció de l’espectacle i arranjaments van a càrrec de Nando Massaneda, que es mostra molt orgullós de la feina de la companyia i agraeix el suport del consistori.

Per l’ajuntament és una bona mostra del dinamisme cultural del municipi i de la formació que adquireixen els participants.

Els assajos solen durar uns quatre mesos i al llarg de l’any, la companyia presenta els Pastorets per Nadal i representa una obra durant la primavera i la Festa Major.

A les portes del desè aniversari, unes 125 persones de totes les edats han passat pel grup teatral.

 

 teatre teatrerus riudellotsE

  Imatge