Osor commemora els 50 anys de la Unió Esportiva

Unes 300 persones han celebrat, aquest diumenge, el 50è aniversari de la Unió Esportiva d’Osor.

La jornada ha començat amb una “patxanga” en el camp de futbol municipal del municipi per animar a tothom a participar de la festa.

En l’argot futbolístic, la “patxanga” es refereix a un partit informal on preval passar-s’ho bé, el lluïment i la germanor, deixant en segon pla el resultat final. El matx ha reunit sobre la gespa del municipal a diferents generacions d’esportistes de l’entitat.

Al migdia, a l’Ajuntament, s’han dut a terme els actes més emotius.

Primer s’ha obert al públic una exposició fotogràfica de les primeres cinc dècades de l’entitat amb un centenar d’imatges, algunes de les quals, també apareixen en el llibre que s’ha editat per commemorar l’efemèride sota el títol “UE Osor 1969-2019: Cinquanta anys d’història (i una mica més)”.

Un recull de més de 200 pàgines que ha elaborat Fèlix Bruguera, secretari de la Unió, que acompanya el relat amb més de 200 fotografies.

La presentació del llibre també s’ha acompanyat de la firma de diversos exemplars, la projecció d’un vídeo i unes paraules de l’alcalde.

També han pres la paraula representants de la Federació Catalana de Futbol.

La jornada s’ha acabat amb un dinar multitudinari a l’Arbreda de la piscina. El menú ha inclòs fideuada, botifarra amb seques i coca de Perafita.

A les postres, també s’han fet diferents reconeixements i s’han repartit uns obsequis com un clauer i un pin.

La coral d’Osor també ha participat en la celebració amb un petit concert.

Actualment, la Unió Esportiva Osor milita en el grup 27 de Quarta Catalana.

 

 

 E

  Imatge