Arbúcies inaugura el nou Centre Polivalent Cultural Naus Ayats

Centenars de persones han assistit aquest passat diumenge a la inauguració del Centre Cultural Polivalent Naus Ayats. Molta expectació entre el públic assistent per conèixer el nou espai per a la cultura, la música i les arts escèniques d’Arbúcies. L’acte ha comptat amb la participació de diferents grups i entitats del municipi.

El grup de flabiols i timbals de l’Escola Dr. Carulla ha estat l’encarregat de donat el tret de sortida a les actuacions amb tres peces del seu repertori i un ball de bastons. 

L’Escola de Dansa d’Arbúcies també ha participat a la inauguració amb l’exhibició de diferents balls que han protagonitzat al llarg de les tres hores que ha durat l’espectacle i que ha servit de preludi a la 31a mostra de dansa que tindrà lloc a les Naus Ayats  aquest proper cap de setmana. La música també ha estat present i els primers d’actuar han estat Radio Cincinatti amb l’arbucienc Jesús Torrent. Tot seguit, ha estat el torn del grup dels jubilats el trio Pim Pam Pum amb Jaume Pastells, Narcís Vilà i Joan Torrent. L’última actuació abans de la mitja part, ha anat a càrrec del duet Amalgama amb Anna Valls i Esteve Vilarrasa.

A la mitja part, ha estat el moment pels parlaments a càrrec de Manel Serras, regidor en funcions de Cultura, els regidors en funcions Joaquim Bohils del PDeCAT, Ester Soms d’Esquerra Republicana i Pere Garriga, alcalde en funcions d’Arbúcies, que ha posat en valor la tasca dels diferents equips de govern que han treballar per reconvertir l’espai que ocupava l’antiga indústria carrossera en el nou Centre Cultural Polivalent.

Després de la mitja part, les actuacions han seguit amb el grup de versions JetLack i amb les guitarres de Joan Furió pare i Joan Furió fill, que han ofert un tast del concert que faran el diumenge 16 de juny al Centre Cultural Polivalent Naus Ayats. L’actor Fel Faixedas també ha participat en la inauguració de l’espai amb un petit gag humorístic que ha servit per anar obrint boca per l’estrena de la seva nova obra, El Motivador, que es podrà veure el 29 i 30 de juny a les mateixes Naus Ayats. El nou centre Cultural Polivalent Naus Ayats està cridat a esdevenir un emblema a Arbúcies i qui sap si també de referència comarcal.

Finalment, els integrants de les corals Gaudim cantant i Veus de Tardor han interpretat diverses cançons posant el punt i final a les actuacions dutes a terme per a la inauguració del Centre Cultural Polivalent Naus Ayats. Per acabar s’ha ofert un aperitiu al públic assistent a l’espai multifuncional exterior de Can Cassó.

 

 

 inauguracio naus ayatsE

  Imatge