La Policia Local de Tossa incorpora dues motos elèctriques a la seva flota

Silencioses i respectuoses amb el medi ambient. Així són les dues motos elèctriques que la Policia Local de Tossa de Mar ha incorporat a la seva flota. Amb l’adquisició d’aquests dos vehicles  lliures d'emissions es reforça el compromís municipal d’apostar per una mobilitat eficient.

Amb aquests nous vehicles es preveu un estalvi en combustible i manteniment respecte a les tradicionals motocicletes de combustió. Aquesta incorporació s'ha fet mitjançant el sistema de renting, actuació prevista en el pressupost d'aquest any. La gestió s'ha fet a través de l'Associació Catalana de Municipis a quatre anys amb un cost de 419,57 euros al més per motocicleta que inclou assegurança i manteniments.

Tot i que fa pocs dies que els agents de la Policia Local de Tossa de Mar utilitzen les dues motocicletes elèctriques es pot dir que han complert totes les expectatives.

Les noves motos elèctriques fan una tasca de trànsit durant el dies. De cares al juliol  i agost la Policia Local de Tossa prepara un projecte en el què a durant la tarda-vespre faran tasques de seguretat ciutadana.

 

 

 motos electriques tossaE

  Imatge