La 2a Festa de l'Esport de Riudellots aplega més de 200 persones

Riudellots de la Selva ha celebrat aquest divendres la segona edició de la Festa de l’Esport. Desenes d’esportistes i familiars s’han aplegat a la Sala Polivalent del municipi per assistir a la cerimònia que ha servit com a reconeixement a la feina feta durant la temporada esportiva.

L’acte ha estat presentat per l’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, que ha posat en valor la importància de l’homenatge que suposa aquesta festa per tots els nens i nenes que practiquen esport.

El regidor d’Esports, Gerard Fabrellas ha cridat un per un els i les esportistes de les diferents modalitats perquè pugessin a la tarima a recollir un petit obsequi. L’Agrupació Cultural i Esportiva de Riudellots amb els seus vuit equips de la secció de futbol sala conjuntament amb la seva escola d’atletisme formada per 34 atletes i tècnics han estat els primers en recollir l’obsequi. A continuació els i les membres del Club Handbol Riudellots han pujat a l’escenari. Enguany amb la incorporació de l’Escoleta com a principal novetat. El Club Petanca Riudellots també han estat obsequiats amb una medalla per la seva trajectòria aquesta temporada. Com a principal novetat enguany també s’ha volgut reconèixer els i les esportistes de Riudellots que per diferents circumstàncies han de practicar esport fora del municipi.

L’escola Like a dream, especialitzada en el funky ha recollit la medalla en reconeixement als èxits obtinguts en diversos campionats aquesta temporada.  L’acte ha finalitzat amb una multitudinària foto de grup que ha donat pas a un berenar-sopar per als assistents que ha posat el punt i final a la segona edició de la Festa de l’Esport de Riudellots de la Selva.

 

 

 2a festa esport riudellotsE

  Imatge