La Granja El Provençal presenta un nou formatge de tòfona

La Granja El Provençal de Riudellots de la Selva ha presentat aquest dissabte el nou formatge de tòfona. La presentació ha tingut lloc a les instal·lacions del Foodlab en el marc de la primera edició del Postgrau en Innovació a la Indústria Alimentària de la UdG.  Durant el curs acadèmic 2018-2019 un grup d’alumnes del Postgrau han participat activament en totes les fases de la concepció del formatge de tòfona, juntament amb responsables de la Granja El Provençal.

El nou Formatge de Tòfona s’incorpora a la gamma de derivats làctics, que actualment disposa l’empresa La Granja El Provençal amb l’objectiu d’obtenir un producte de tipus gourmet destinat a restauració i botigues especialitzades.

A la presentació també han assistit representants de l’IRTA i els alumnes de la primera edició del Postgrau que han mostrat la seva satisfacció en com s’ha desenvolupat el projecte.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcaldessa de Riudellots de la Selva, Montserrat Roura, que ha posat en valor la importància que tenen les empreses amb seu al municipi, pel desenvolupament del teixit social i econòmic i ha destacat la proximitat de totes elles i de la UdG que han fet possible la posada en marxa d’aquest Postgrau a Riudellots. 

Com no podia ser d’una altra manera la presentació ha finalitzat amb una degustació del formatge de tòfona.

 

 

 granja provençal foodlab formatge tòfona riudellotsE

  Imatge