L’Infusió Petit Akústik aposta per la música de cantautor

L’Infusió Gastrofestival ha celebrat la seva segona edició aquest dissabte en el mateix entorn privilegiat en què ho va fer en la seva primera edició: el Castell d’Hostalric. 

Sota el títol d’infusió Petit Akústik enguany s’ha fet una aposta per un format on la música de cantautor ha estat la protagonista. Una de les característiques que defineixen l’esdeveniment és la voluntat d’unir l’experiència gastronòmica amb la musical. En un ambient distès i familiar, el nombrós públic que ha omplert el pati d’armes del Castell d’Hostalric ha pogut gaudir d’un menú ofert pel restaurant 4 vents 3.0 consistent en amanida de tomàquet, quinoa, ceba i feta de primer, i de segon broquetes de xistorra, pollastre, botifarra i vegetals amb patates al caliu al “mojo picón” i per postres coca de vidre. Un dels objectius de l’Infusió és potenciar la gastronomia local amb propostes com la del restaurant 4 vents 3.0, un restaurant de tercera generació que fa més de cinc anys que ofereix una proposta innovadora basada en la tradició gastronòmica catalana.

Pel que a l’aspecte musical d’aquesta segona edició el cartell l’ha encapçalat Daniel Higiènico, acompanyat de les actuacions dels cantautors locals Noel Biniés i Joan Alfaras. Biniés ha recollit diferent premis: com al de la millor lletra ("La gana") i premi del públic al Ier Certamen de joves cantautors de Xàtiva 2017 i el Tercer premi al concurs de cantautors de La Fada Ignorant d'Andorra, 2016. 

Després de l’actuació de Biniés i Alfaras ha estat el torn del cantautor satíric “El sobrino del diablo”. 

Juan Gómez compta amb una extensa carrera. 

Fa vint anys va decidir canviar la seva feina com a professor de batxillerat de llengua i literatura per la de cantautor. Des de llavors ha fet milers de concerts i ha publicat més d’una desena de treballs discogràfics on destaca el seu toc humorístic. Els concerts han estat gratuïts i han servit per oferir una vetllada inoblidable en un entorn privilegiat com el Castell d’Hostalric. 

 

 

 Infusió Petit Akústik hostalric

  Imatge