Caldes clou la temporada esportiva amb un acte multitudinari

Per tercera vegada Caldes de Malavella ha celebrat el sopar de cloenda de la temporada esportiva al municipi. Més de 700 persones s’han aplegat al polivalent de Caldes de Malavella en aquesta jornada festiva en què l’esport i els nens i nenes del municipi en són els protagonistes.

El sopar multitudinari serveix com a punt de trobada de totes les entitats esportives. Any rere any aquesta iniciativa ha anat reunint a més i més gent.

Un cop finalitzat el sopar s’ha donat pas a “La nit dels Campions” on cada club esportiu reconeix esportistes que aquesta temporada han aconseguit algun mèrit esportiu destacable i també es posa en valor la trajectòria de persones vinculades als diferents clubs. Enguany com a principal novetat l’entrega de premis s’ha celebrat a l’exterior del polivalent.

Un per un els i les diferents esportistes han pujat a la tarima per recollir un petit obsequi en reconeixement als èxits aconseguits durant la temporada. El prebenjamí A de la Unió Esportiva Caldes, la Carla Faixedas Climent, campiona femenina Sub-10 del campionat provincial de Girona d’escacs, les campiones de patinatge artístic Maria Rojo, Clausi Quilis i Carla Fraile, el nadador Sergi Casas, la lluitadora de Taekwondo Anna Teixidor i els lluitadors de Taekwondo Jordi Fernández i Rayan Lamhamdi El Khattabbi, han estat alguns dels guardonats d’enguany.

Pel que fa als reconeixements, el Club Esportiu Caldes ha distingit als entrenadors de l’equip S25 Femení, Pau Fuster i Albert Jou, el Club Caldenc d’Escacs a Pol Faixedas, el Club Patí Caldes a Roger Aparició i Narayan Ribas,  el Patinatge Artístic Caldes a Lola Pajares i Alba Gómez, l’Unió Esportiva Caldes als expresidents de l’entitat Josep Anglada i Josep Amaya, el Futbol Sala Caldes de Malavella a David Gómez i Ismael Montoya, el Club Joves Caldes a l’entrenadora Núria Masgrau, a la capitana del sènior femení Roser Riera i al fins ara president Gerard Bosch.

L’Escola Esportiva Municipal ha estat la darrera en pujar a l’escenari, amb els seus integrants de les modalitats de bàsquet i voleibol. El regidor d’Esports, Sergi Mir, ha estat l’encarregat de posar el punt i final a la vetllada.

 

 

 sopar cloenda esportiva caldes 2019E

  Imatge