MACOR celebra el Dia del Cor amb diverses activitats

L’Associació Maçanetenca de Prevenció i Ajuda a Malalts del Cor, MACOR, ha celebrat aquest passat dissabte a la plaça de l’Església de Maçanet de la Selva  el Dia del Cor.

Durant tot el matí s’han realitzat un seguit d’activitats per tal de recaptar fons per poder dur a terme les accions que fan al llarg de l’any per prevenir les malalties cardiovasculars, donar suport a les persones afectades i als seus familiars, cooperar amb altres entitats o promoure uns hàbits saludables.

Durant tot el matí s’han desenvolupat tot tipus d’activitats com ara l’esmorzar botifarrada popular. Diversos grups i entitats d’arreu del territori han participat del Dia del Cor. El grup Xivarri de Sils ha estat l’encarregat de despertar els carrers de Maçanet amb una contundent batucada que ha recorregut els principals carrers del municipi. A continuació els gegants de Riudarenes han realitzat un petit cercavila pels volts de la plaça de l’Església. Tot seguit, ha estat el torn d’una demostració de Zumba per part de les alumnes de Belén Morales. Per acabar, l’Associació Cultural Andalusa Zona Olé de Salt ha ofert un demostració de sevillanes.

MACOR compta amb un centenar de socis i durant l’any organitza xerrades i col·loquis, entre moltes altres activitats relacionades amb la prevenció de les malalties cardiovasculars.,  

Des de MACOR s’està treballant des de fa temps per poder oferir a Maçanet de la Selva un espai de recuperació pels malalts del cor i facilitar així l’accés als pacients que ho requereixin evitant d’aquesta manera el desplaçament a Girona.

 

 Dia del Cor MACOR 2019E

  Imatge