Òpera a la fresca i per a tots els públics a Riells i Viabrea

El Centre Cultural la Casa Nova de Riells i Viabrea ha acollit aquest passat divendres una nova edició del ’Liceu a la fresca’. El públic ha pogut seguir l’espectacle a través d’una pantalla de grans dimensions, com si es tractés d’una autèntica nit d’òpera, però d’una manera encara més agradable: gaudint de la frescor d’una nit estiuenca a l’aire lliure, i gratuïtament. 

L’objectiu d’aquesta iniciativa no és altre que difondre la música i l’òpera al major nombre de ciutadans possible, ampliant i enriquint així la cultura musical. És el tercer any que Riells i Viabrea s’acull a aquesta iniciativa.

‘Liceu a la fresca’ es un projecte amb un fort component divulgatiu, que vol desmitificar els conceptes associats al gènere, proposant l’accés a base de títols atractius i accessibles. Enguany, l’obra escollida ha estat ‘Tosca’, de Giacomo Puccini, una història tràgica en el context de la invasió napoleònica a Itàlia. A banda de Riells i Viabrea, aquesta edició de ‘Liceu a la Fresca’ també s’ha acollit en 220 altres localitats d’arreu de Catalunya, de les quals algunes poblacions de la comarca com Blanes, Breda, Caldes de Malavella, Lloret i Vilobí d’Onyar. L’activitat d’estiu al Centre Cultural la Casa Nova no s’atura i ben aviat es celebrarà el Sopar Concert. Aquest dissabte doncs a partir de les nou de la nit després del sopar a càrrec del restaurant Can Co, els assistents podran gaudir de l’actuació del grup Maskarafalls i d’un espectacle de dansa aèria.

 

 

 liceu a la fresca riells 2019

  Imatge